Termeni si conditii

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

Conditii de utilizare

Efectuarea unei comenzi pe site-ul Totalgsm.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Efectuarea unei comenzi online, telefonice sau folosind orice alt mijloc de comunicare la distanta reprezinta un contract incheiat pe termen nedeterminat intre client si Totalgsm.ro. Contractul expira in momentul in care clientul intra in posesia produselor comandate.

Datorita costurilor de logistica COMANDA MINIMA ESTE 30 LEI.
Preturile contin tva.

Acest site respecta prevederile OUG nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si ale Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor si noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679.

Totalgsm.ro este denumirea comerciala a societatii SC Select Shop SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Bucuresti, Bld Ferdinand I, nr 118, sector II, cu numar de ordine J40/5387/2019, cod unic de inregistrare fiscala 41003497.

GARANTIA SE OFERA NUMAI DACA SE PUNE LA DISPOZITIE DOVADA  MONTARII PRODUSUL RESPECTIV INTR-UN SERVICE GSM AUTORIZAT (bon fiscal sau factura fiscala) si CERTIFICAT ISO 9001 ( nu este necesar pentru incarcatoare , huse si hands-free-uri ) , iar pe factura sau bon fiscal sa fie specificata operatiunea efectuata pentru produsul respectiv.

Produsele nu beneficiza de garantie in cazul in care se constata ca au fost deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte.

Comanda:

Comenzile primite pana in ora 18:00 se proceseaza in aceeasi zi (valabil de luni pana vineri).

Utilizatorul poate comanda de pe site doar produsele afisate si disponibile pe stoc. Vanzatorul poate modifica oricand numarul de produse disponibile si cantitatea fiecarui produs. Atunci cand exista modificari ale pretului sau stocului unui produs acestea sunt actualizate la un interval optim de timp, iar toate aceste modificari vor fi prezentate cumparatorului in emailul de confirmare a comenzii trimise.

Livrarea:

In formularul de comanda sunt incluse si eventualele costuri de transport / livrare dupa cum urmeaza:

-pana in 300 Lei transportul cost 20 lei plus fata de totalul comenzii;

-peste 300 de Lei transportul este gratuit

Livrarea se face prin firma de curierat rapid Urgent Cargus in 24-48 ore valabil pentru zilele lucratoare, iar taxele mentionate mai sus sunt valabile doar in aria de acoperire a retelei de curierat.

Pentru km suplimentari se adauga o taxa unica de 20 Lei.

Plata se face ramburs odata cu sosirea comenzii.

Statusul comenzi cat si numarul de awb il puteti accesa din meniul “contul meu”.

Conform Art.155 alin.(24)- (25) din Legea nr.571/2003 Cod fiscal si Normele de aplicare ale Art.155 alin.(25) factura se poate trimite sau downloada in format electronic.

Returnare comanda:

In cazul in care doriti sa returnati un produs o puteti face in 15 zile de la data receptiei sau a notificarii in scris a intentiei de renuntare, dar trebuie sa tineti cont si de urmatoarele conditii:
-Sa ne anuntati in maximum 15 zile de la data receptiei, in scris la adresa companiei sau pe adresele de mail specificate pe site.

-Produsele trebuiesc returnate in aceeasi stare in care au fost livrate;

-Produsul trebuie sa fie in perfecta stare de functionare;

– Taxele de transport vor fi achitate in intregime de dvs.

In conformitate cu Ordonanta urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si poate fi efectuata direct la curier sau se va scadea din valoarea sumei ce trebuie returnata catre acesta(consumator).Taxa retur transport este de 20 lei.

ATENTIE! La returnare, nu se accepta colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 15 zile, doar dupa ce este verificata starea in care produsele au fost returnate.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie.

Garantia produselor:

Toate Produsele comercializate de catre Totalgsm.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Se ofera garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca pentru a beneficia de garantie in cazul produsele din cateoriile display si touchscreen, va rugam sa le probati inainte de a inlatura sigiliile/foliile de protectie.  Indepartarea acestora duce automat la pierderea GARANTIEI.

Se ofera o garantie de 12 luni pentru acumulatori si incarcatoare, ele avand o durata medie de utilizare de 12 luni de zile, pentru lcd-uri (display-uri) o garantie de 3 luni de zile (In cazul LCD-urilor (Display-uri Telefoane) produsele sunt considerate defecte si se inlocuiesc doar daca au mai mult de 3 pixeli morti. ), pentru produsele din categoria “piese si componente telefoane” garantia este de 3 luni de zile iar pentru produsele din categoria “accesorii telefoane” garantia este tot de 3 luni de zile.

Garantia se ofera numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, folia protectoare (in cazul display-urilor), daca produsele nu sunt deteriorate, nu prezinta urme de lovituri sau urme de lichid, pete de orice culoare (in principal pe lcd-uri) survenite ca urmare a nefolosirii corespunzătoare a produselor.

Preturile afisate pe site:

-Preturile prezentate includ TVA;

-Preturile sunt exprimate in lei (Ron);

-Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda.

In formularul de comanda sunt incluse si costurile suplimentare de livrare

 

Toate Produsele comercializate de catre Totalgsm.ro sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor in conformitate cu care acestea au fost create.

Conform cerintelor Legii nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC SELECT SHOP SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor telefonice este de a expedia si factura comenzile dvs.

 

Orice conflict aparut intre S.C. Select Shop SRL si clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu se reuseste acest lucru, conflictul se va rezolva in instantele de judecata romanesti,conform procedurilor.