Conceptul nostru

Avand o experienta in spate de mai bine de 12 ani, portalul TOTAL GSM s-a nascut din dorinta de a va aduce cele mai bune produse, la preturi mici, pastrand totusi cel mai bun raport calitate / pret.
Conceputul nostru este simplu: fiecare dintre dumneavoastra ne este partener, pentru ca orice afacere sanatoasa, are colaboratori seriosi si pasionati si impreuna putem creste.

Profesionalism

Am plecat de la o idee simpla, cat de rapizi si de profesionalisti putem fi. Ei bine, am adunat o echipa de oameni tineri si pasionati de GSM, am gasit, spunem noi, cei mai buni producatori de piese si accesorii pentru telefoanele mobile si le-am strans pe toate aici, pe siteul www.totalgsm.ro.

Totul pentru ai nostri parteneri

Cat despre dumneavoastra, clientul final, tot focusul nostru este aici! Aveti un telefon spart sau stricat? Ati ajuns exact unde trebuie! Pe site-ul nostru veti gasi mereu produsele de care aveti nevoie si tot suportul nostru si al partenerilor nostri, service-urile, pentru a va repara telefonul in cel mai scurt timp, cu cele mai calitative piese!

Telefonul, cel mai bun prieten…

Tocmai pentru ca traim in era tehnologiei, telefonul este prietenul nostru cel mai bun si a devenit indispensabil, asa ca si noi la randul nostru stim cat de important si de necesar este el, de aceea, alaturi de noi, aveti siguranta ca orice problema ar avea el, noi vom gasi solutia repararii lui, in cel mai scurt timp!

Viziunea noastra

Ne dorim sa va indeplinim toate dorintele in materie de gsm, tocmai de accea va invitam sa rasfoiti site-ul nostru www.totalgsm.ro si sa va gasiti piesa sau accesoriul potrivit!